Η εταιρεία

 

Η έδρα της εταιρείας  βρίσκεται στον Πειραιά, επί της οδού Χαϊδαρίου 30.

Έχοντας εκτελέσει από τη σύστασή της έως και σήμερα σημαντικό αριθμό μεγάλων και ειδικών έργων, η εταιρεία κατέχει υψηλή θέση ανάμεσα στις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

Διαθέτει έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς και τεχνικούς, που διακρίνονται για την γνώση, τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Στη διάθεση της εταιρείας βρίσκεται ένας ευρύς ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός ικανός να υποστηρίξει κάθε μορφής  και μεγέθους έργο.

 

 

Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας είναι:

· Ο συστηματικός έλεγχος των παρεχόμενων υπηρεσιών και  προϊόντων

· Η συνεχόμενη βελτίωση της ποιότητας

· Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στις δραστηριότητές της

Κάθε έργο, σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και ολοκλήρωσής του, παρακολουθείται κάθε φορά σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (μελετητές, πελάτες, προμηθευτές), ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα σύμφωνο προς τις τεχνικές προδιαγραφές, εντός των χρονικών πλαισίων αποπεράτωσης και με το χαμηλότερο επιτρεπόμενο κόστος.

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 ………………… ενώ αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο των εταιρειών PSC Panduit- Structured Cabling Network Systems Solutions, Fluke Networks, Krone, Legrand, ABB, Ruckert και Siemens.